Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biosca estrena Instagram

Amb aquesta eina comunicativa el municipi espera tenir més visibilitat i resposta en els actes que organitzi

DIJOUS 13 FEBRER 2020

Les xarxes socials arriben a Biosca i ho fan a través de la més popular del moment, Instagram, una iniciativa que neix després de que l’actual equip de govern detectés poc ressò en les comunicacions dels actes i jornades organitzades al municipi.

Amb aquesta eina comunicativa es vol fer especial incís en la resposta del públic juvenil, motor social i de canvi, tal i com apunta l’alcalde Josep Rius. L’Instagram de Biosca, però, no vol estancar-se entre els seus veïns, sinó ser un aparador pel conjunt de la comarca, tant per atraure públic als actes com per donar a conèixer el poble i el municipi als nuclis annexos; i es que, com assegura Rius, el problema no és la manca d’activitats, sinó el poc ressò que tenen, sent aquesta una de les principals problemàtiques de les zones més rurals de la comarca.

El nou perfil de Biosca a les xarxes s’estrena amb l’anunci de la festa de Sant Àgueda, coneguda com la Festa de les Dones. Aquesta, se celebrarà dissabte 29 de febrer a Cal Borres i comptarà amb un sopar popular a un preu de 15€ i ball amenitzat per Joan Vilandeny.

Comença a seguir tot el que passa en aquest indret de La Segarra, ja que l’activitat a l’Instagram @AjuntamentBiosca, es presenta moguda en el pròxims mesos!!