Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Biosca finança l’espectacle ‘Sounds de Secà’ de la Fira Baquiol 2023 gràcies al Pacte d’Estat

La Baquiol de Biosca / Foto: labaquiol.cat
La Baquiol de Biosca / Foto: labaquiol.cat

DIVENDRES 29 SETEMBRE 2023

Biosca, 29 de setembre de 2023 - L'Ajuntament de Biosca ha ofert aquest mes de juny l'espectacle itinerant "Sounds de Secà", una producció que fusiona percussió, improvisació i moments sorprenents, i ofereix als espectadors una experiència única i enriquidora, en el marc de la Fira Baquiol 2023. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al finançament proporcionat pel pacte d'estat, que ha contribuït al finançament de l’espectacle.

La perspectiva de gènere ha estat un dels puntals de l’espectacle i del certamen d’aquest any, que ha destacat la importància de la igualtat i la diversitat dins del món artístic i cultural. Aquesta perspectiva de gènere s'ha integrat de manera transversal en l'organització de l'espectacle i en el marc de la fira Baquiol 2023, que promou valors d'inclusió i igualtat.

L'espectacle va tenir lloc el passat 24 de juny, en el marc de la fira. En aquest sentit, l'Ajuntament de Biosca continua treballant durant tot l’any per fomentar la cultura, l'art i la diversitat en la comunitat, amb la convicció que aquestes iniciatives enriqueixen la vida dels ciutadans i contribueixen a la construcció d'una societat més cohesionada i igualitària.