Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nota informativa de la MAAS

Des de la Mancomunitat d'Abastament d'Aigua del Solsonès es donen a conèixer les novetats referents a la lectura estimada per a la facturació de l'aigua del 1er trimestre de 2020.

Fotografia extreta de http://www.maas.cat/
Fotografia extreta de http://www.maas.cat/

DIMECRES 01 ABRIL 2020

A causa de l’estat d'alarma excepcional declarat per la crisi sanitària produïda pel COVID-19 i amb l'objectiu de minimitzar tots els riscos sanitaris possibles del nostre personal, per petits que siguin, he donat instruccions al personal de manteniment i administratiu de procedir, excepcionalment, a fer una lectura estimada per a la facturació de l'aigua del 1er trimestre de 2020.
Aquesta estimació es basarà en la lectura corresponent al primer trimestre de 2019.  En cap cas alterarà el nostre funcionament diari que, gràcies a la professionalitat i responsabilitat de tots els membres de la casa, continua essent l'habitual.

No obstant això i atenent a les recomanacions de les administracions pertinents, recordem que tot el servei administratiu s'ha de fer telefònicament o  telemàticament per motius de responsabilitat i seguretat sanitària.

Aprofito, en nom de tot el personal de la MAAS, per saludar-vos cordialment i donar-vos molts ànims en aquesta situació tant difícil. Un especial record a totes les persones que, de manera directa i/o propera estan patint els efectes de la malaltia.

 Salut, prudència i fins ben aviat.
 
 Atentament,
 

 Daniel Rovira i Ciuró
 President de la MAAS